kinderschort bedrukken
 

Levertijd van onze bedrukte kinderschorten

foto op kinderschortWij bedrukken je schort binnen 48 uur. De totale levertijd na het moment van je bestelling is max. 4-6 kantoordagen.

Kies voor 'betalen achteraf' in het bestelproces, om te voorkomen dat we op een geslaagde betaling vooraf moeten wachten.

Voorwaarden voor levering

Verstrek ons de juiste en volledige adres- en betalingsgegevens.
Vermeld ook jouw order ID bij het overmaken van de betaling

Om een snelle levering te garanderen, is het soms nodig om kleuren te vervangen of, als een produkt niet op voorraad is, produkten voor soortgelijke produkten te vervangen. Vul daarom je telefoonnummer in bij het adresformulier, dan kunnen we je bellen bij veranderingen.

Spoedbestellingen

Voor bestellingen die met spoed geleverd moeten worden, bieden we de express bezorgingsoptie aan. Voor bezorging in NL zijn de kosten van express bezorgen Euro 29,00 (in plaats van de normale portokosten van Euro 3,00 voor bestellingen met een waarde tot Euro 24,90, en de reguliere portokosten zijn Euro 5,90 voor bestelbedragen daarboven).

Vink voor een express bestelling de optie bij de checkbox aan, in het bestelproces. Express bestellingen die worden geplaatst voor 10 uur s ochtends (bijvoorbeeld maandag), zullen de tweede dag (woensdag) worden bezorgd.

Als je bestelling erg dringend is, vraag dan je bank naar de mogelijkheden voor een spoedbetaling. Als er een nationale feestdag tussen de besteldag en de leveringsdag zit, dan duurt de bezorging een dag langer.

Mogelijke problemen

Als er zich problemen voordoen tijdens de productie of levering, dan stelt onze klantenservice je daarvan op de hoogte. Mocht je problemen hebben met een levering, neem dan contact op met ons.

Voor het versturen van bestellingen maken we gebruik van de Deutsche Post en DHL. Doordat de verzending door deze verzenders wordt gedaan hebben wij helaas geen invloed op het exacte tijdstip van leveren.


 
 

Bij Kinderschortbedrukken.nl bedruk
je je eigen unieke designer kinder-
schort voor een online bodemprijs

feedback KINDERSCHORT shop

Goede Transfer Druktechniek

Wij maken gebruik van de kwalitatief hoogwaardige transfertechniek.

Tekst en logo's worden door een Plotter (snijcomputer) uit flinterdunne folie gesneden en met een hittepers onder hoge druk op het textiel overgezet.

Het resultaat is haarscherp, wasbestendig en de kleur blijft mooi, ook na vele malen wassen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home   |  Levertijd   |  Contact ons op 030-310 0057

Copyright Kinderschortbedrukken.nl